Bekännelser, Skrivprojekt

Manus till testläsarna!

Det är på gång! Nu ska testläsarna äntligen få säga sitt om den ombyggda Bekännelser. Som vanligt när det är dags för testläsning är det skräckblandat. Vad ska de tycka? Tänk om de tycker det är de sämsta de någonsin läst och inte kan motivera varför! De tycker bara att det är dåligt!

Då är det bra att kunna fokusera på något annat. Som till exempel att jag också ska testläsa den här versionen och fundera på allt som Magnus på Litteratursalongen hittade när han läste.

Eller att jag har glömt att köpa hålat papper till skrivaren och får stå och håla manuellt i takt med att sidorna skrivs ut 😉

I den här omgången har jag både några helt nya testläsare som inte läst Bekännelser förut och några som läser den igen. Det ska bli spännande att höra vad de tycker. Det har ju hänt en hel del sedan de läste den förra gången.

Jag återkommer i ett senare inlägg om varför det är bra att ha testläsare, men för tillfället tänker jag njuta av att snart få vara ledig en dag eller två – ska bara håla färdigt först 😀

 

 

2 reaktioner till “Manus till testläsarna!”

  1. Ett spännande skede, samtidigt som du fortfarande har möjlighet att ändra och korrigera om det behövs 😉 Jag har ju redan läst och vet att det är jättebra, tror dessutom stenhårt att du hittat din målgrupp (något som vi ju redan pratat om ;-).
    Lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s