Bekännelser, Skrivprojekt

Slutet närmar sig

Ja, alltså, det är slutet på den här fantastiska resan tillsammans med Litteratursalongen som närmar sig 🙂 I går skickade jag nämligen iväg Bekännelser en allra sista gång till Magnus på Litteratursalongen. Jag vet inte för vilken gång i ordning han ska läsa den, bara att det blivit många gånger. Och att både jag och manuset har växt och utvecklats för varje gång.

Men det är inte bara Magnus som läst Bekännelser. Jag har som ni vet också haft både testläsare och expertläsare till min hjälp. Om man summerar ihop vad alla har tyckt och tänkt och tagit upp som förbättringsområden, är det så att både testläsarna, expertläsarna och Magnus varit rörande överens om vissa saker och mindre överens om annat. Men oavsett om alla varit överens eller inte har alla synpunkter varit bra synpunkter, som utan undantag hjälpt mig att förbättra Bekännelser. Ovärderlig hjälp helt enkelt.

En av de första sakerna Magnus sa till mig när han läst Bekännelser första gången var att den var för lång … Max 80 000 ord tyckte han var lagom. Jag är väldigt stolt över att kunna meddela att den version Magnus fick igår var på 79 504 ord! Att boken dessutom är mycket bättre nu än den var då tycker jag är bevis nog för att han hade rätt 🙂 I och för sig har han haft rätt i betydligt mer än bara det här, men i slutänden gäller det för mig att kunna ”leverera” också.

 

Bekännelser, antal ord
Woho! Jag nådde ordmålet!

 

Nu väntar ett par veckors vilande från Bekännelser innan den återvänder från Magnus och den stora slutredigeringen inför skick till förlag tar vid. Tiden däremellan fyller jag med mitt nya projekt. Och nu är det inte långt borta att ni får veta vad det är också 🙂 Jag kan säga så här mycket – det är ett mycket spännande projekt som jag ser fram emot att få förverkliga 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s