HG Osd, Skrivprojekt

HG Osd

Igår var det ispremiär för Östersunds IK. Naturligtvis var jag där. Jättekul att se alla nya och gamla spelare. Som till exempel Isak och Andreas, som var expertläsare för Bekännelser i våras!

Och eftersom hockeysäsongen nu officiellt är igång är det även dags att avslöja vad mitt nya skrivprojekt handlar om. Det som jag i våras smög igång med att samla ihop ett mycket kompetent bollplank. Och nu har ni förmodligen gissat vad det handlar om. Japp, helt rätt – Hockey!

Arbetsnamnet för hela det här projektet är HG Osd, som står för Hockeygymnasium Östersund. Det kommer att bli en serie böcker där man får följa fyra killar som börjar på hockeygymnasium i Östersund. Från att de börjar i årskurs ett tills de tar studenten i trean. Naturligtvis kommer det att bli mycket hockey i böckerna, men i första hand kommer böckerna att handla om den personliga resan man gör när man går på hockeygymnasium.

 

DSC_0502
Bra fart på isen idag.

Idén om att lyfta ut hockeyn från Bekännelser och skapa något eget av det växte fram mer och mer medan jag skrev Bekännelser. Problemet för mig var att jag kunde i princip ingenting om hockey … Men tack vare att spelare, tränare, ledare och styrelse för Östersunds IK och andra personer som verkar inom hockey har ställt upp på intervjuer och svarat på massor av frågor, kan hela projektet bli av!

Tack så mycket till er alla! Jag återkommer med fler frågor framöver 😉

Och ni som följer bloggen kommer förstås att få träffa både bollplanket och elever och personal på HG Osd.

Följ bloggen och gilla min författarsida på Facebook för att inte missa resan med HG Osd (och Bekännelser förstås)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s