Bekännelser, HG Osd, Skrivprojekt

Hej hej från Åre!

Jag är tillbaka i Åre! En hel vecka för mig själv och min dator (plus en och annan cykel förstås). Denna första dag bjuder dessutom på sol från en klarblå himmel och en skön höstluft. Perfekt att sitta ute och skriva.

Senast jag hade en skrivarvecka här var i januari tidigare i år och då var det så kallt så jag knappt tog mig utanför lägenheten. Men det var bra för skrivandet. Jag fick mycket gjort (och Magnus på Litteratursalongen fick mycket att läsa 🙂 ).

Den här gången handlar det främst om två saker:

1: Slutföra slutfixet i Bekännelser, vilket till största delen handlar om att läsa igenom och kontrollera att allt (fortfarande) ser bra ut. Det är också dags att författa ett följebrev, så det ska jag också fila på i veckan.

2: Skriva fördjupad bakgrund och  lista viktiga scener för de fyra hockeykillarna i mitt nya projekt, HG Osd. I våras spenderade jag många timmar på Östersund Arena där jag intervjuade spelare, tränare och ledare, både i Östersunds IKs A-lag och på hockeygymnasiet. Nu är det dags att börja sätta ihop allt till något som det kan bli något av. Målet med den här veckan är att få till någon form av övergripande synopsis.

Mellan allt skrivande hoppas jag på fortsatt finväder, så jag kan ut och cykla lite nu när jag är så nära fjällen. Fördelen med att åka bort helt själv är att man inte behöver passa några tider. Det är helt okej att ta en cykeltur mitt på dagen, eftersom man kan sitta längre på kvällen istället.

Följ bloggen och min författarsida på Facebook för att inte missa något om resan mot att bli utgiven 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s