Bekännelser, Skrivprojekt

Bekännelser till förlag!!!

Ja! Det är sant! Bekännelser är nu skickad till förlag! Den långa resan som påbörjades tillsammans med Litteratursalongen för nästan ett år sedan har nått sitt slut. Och aldrig hade jag kunnat föreställa mig att det skulle vara så här nervöst att skicka ett manus. Inte heller hade jag kunnat föreställa mig att det skulle ta flera dagar (ja, över en vecka faktiskt) från det att Bekännelser blev klar tills att jag faktiskt skickade iväg den. Men tydligen måste man dubbelkolla och trippelkolla och kvadrupelkolla allt. Flera gånger 🙂 Och egentligen handlar väl det om att våga släppa taget. Att våga skicka sitt manus och därmed vara tillgänglig för att någon helt utomstående ska läsa och tycka till om manuset är bra nog för utgivning.

Kanske är det här något man vänjer sig på med, när man har skrivit flera böcker och skickat till förlag många gånger. Men så här första gången är det väldigt nervöst.

Berätta gärna hur det var för dig när du skickade till förlag första gången.

Jag tänker inte avslöja vilka förlag jag har skickat till eftersom det egentligen inte är så viktigt. Det viktiga är att man faktiskt skickar sitt manus. Och det har jag gjort nu! (och jag är väldigt stolt, både över slutversionen av Bekännelser och att jag har skickat i väg den)

Nu återstår då en lång väntan på svar från de här förlagen. Att bli antagen som debutant är att passera ett pyttelitet nålsöga. Att blir refuserad är något man får räkna med. Men ett Nej är ett steg närmare ett Ja!

Och medan jag väntar på svar fortsätter jag skriva på HG Osd. Följ bloggen och FB-sidan så missar du inget, varken om Bekännelser, HG Osd eller något annat som händer i mitt författarliv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s