HG Osd, Skrivprojekt

Tvivlet skingras! Den finns!

Det har funnits en hel del stunder där jag har tvivlat stort på om HG Osd någonsin kommer att se dagens ljus, eller om den en dag hamnar i byrålådan för gott.

Men den lever. I allra högsta grad! För idag har jag skrivit ut råmanuset och nu ligger det sorterat i sex högar. En för varje bok. Det är nästan samma känsla som när Bekännelser var klar. Overkligt och helt fantastiskt!

Jag har hela tiden trott på projektet och känt att det är viktigt, inte minst för att böckernas primära målgrupp är killar på högstadiet/gymnasiet. En grupp läsare som hör till dem som (enligt undersökningar) inte läser så mycket jämfört med andra grupper. Och enligt andra undersökningar är just mängden läsning nyckeln till så mycket mer. Därför är det viktigt att det skrivs böcker till den här gruppen och mitt bidrag är HG Osd. Om målgruppen sedan kommer att tycka om den, ja, det är en helt annan femma förstås 🙂 Men alternativet är att inte ens försöka skriva något till målgruppen och det är ju ett betydligt sämre alternativ. Tycker jag i alla fall.

Så därför är jag extra glad idag!

 

Här är de. Alla böckerna i serien. Mycket jobb återstår, men de finns och det är huvudsaken 🙂

 

Det jag ska göra nu är att läsa igenom de kapitel som finns i råmanuset och fylla i alla luckor, så det blir ett nytt råmanus, men den här gången ett för varje bok. Vad som händer efter det får vi se. Kanske är det dags att börja redigera bok 1 🙂 Att skriva en serie är helt nytt för mig och jag får ta det ett steg i taget och se efterhand vad som behöver göras och i vilken ordning saker och ting ska göras.

Så det är mycket spännande som händer framöver. Följ bloggen och min Facebooksida, så missar du inte resan med HG Osd!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s