Övrigt

Bloggen har vilat klart!

Mycket har hänt sedan sist. Och en hel del är på gång. Så nu är det dags att sätta fart på bloggen igen, för även om ni får all information ni behöver via min sida på Facebook, tycker jag ändå att det är trevligt att kunna visa lite mer.

Först och främst, snart är det Bokmässa i Göteborg. Jag har varit där som besökare förut, men nu ska jag dit som författare! Jag kommer att vara där alla dagar och blir förstår jätteglad om du kommer förbi och säger Hej!

Jag kommer mest att vara i Hoi Förlags monter B07:61 med min debutroman ”Det handlar om oss”. Så här ser mitt program ut:

Bokmässan göteborg, 2018, program

Är du bokbloggare och vill gå på bokbloggar-frukosten anmäler du dig till marknad[at]hoi.se   Här hittar du mer information om Bokbloggar-frukosten.

Författarsamtalet kräver ingen föranmälan, men det finns begränsat med platser, så kom i tid! Här hittar du mer information om författarsamtalet.

Jag kommer också att finnas i Region JHs monter A04:27, där fokus i år är på barn- och ungdomslitteratur från JämtlandHärjedalen. På torsdagen (27/9), kl 14.00 pratar jag om mitt författarskap och varför jag skriver för barn och unga. Missa inte det! Men jag kommer att finnas i montern lite då och då de andra dagarna också.

I Region JHs monter kommer det finnas många fina barnböcker skrivna av författare från JämtlandHärjedalen, till mässpris förstås. Självklart kommer ”Gillar” finnas på plats.

”Det handlar om oss”, säljs i Hois monter.

Om du vill träffa mig under mässan, tveka inte att kontakta mig. Enklast gör du det genom att skicka ett meddelande till mig från min författarsida på Facebook.

Vi ses i Göteborg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s