Om mig

Hej!

Jag har nog alltid skrivit, men det är först de senaste åren jag fått möjligheten att satsa fullt ut på mitt skrivande. Det som verkligen fick allt att ta fart var när jag hösten 2015 vann Litteratursalongens Skrivcoachtävling. Den hjälp och det stöd jag fick då fick mig att inse att det faktiskt går att förverkliga sin författardröm.

Jag bor i Östersund där jag är född och uppvuxen. Jag skriver för barn, ungdomar och unga vuxna. Vid sidan av skrivandet är fjällvandring och mountainbike mina två stora intressen och jag spenderar mer än gärna min tid i fjällen.

Jag vill skriva texter som berör, där man efter att man läst klart ska känna sig nöjd och glad med hur allt löste sig, men vägen dit ska vara kantad av upp- och nedgångar.

Följ mig gärna på mina sociala medier! På min författarsida på Facebook får du all information krig mitt skrivande och vad som är på gång där. På Instagram och Twitter delar delar jag med mig av allt möjligt, så där finns både cykel, fjäll och skrivande. Jag finns också på Wattpad och Goodreads.

Här på bloggen samlar jag all information om mina böcker och allt annat som rör mitt författarskap. Ibland skriver jag ett blogginlägg också 😉 Följ den så är du alltid uppdaterad.

Åsa 🙂

 

Att cykla på fjället är bland det bästa som finns! Den här bilden är tagen en vacker höstdag på leden mellan Storulvån och Gåsåns vindskydd i Jämtlandsfjällen.

 

 

 

 

 

 

 

Fjällvandra är bra grejer, särskilt när man kommer ända upp på toppen! Den här bilden är tagen på toppen av Storsylen, som faktiskt ligger i Norge.