Recensioner ”Det handlar om oss”

Det finns en svensk unga vuxna-bok som du inte ska missa i år,
nämligen Det handlar om oss. 

 

Jag tyckte om den här boken. Den handlar mycket om kärlek men det är inte bara en vanlig kärleksbok. Det handlar också om steget till vuxenvärlden, att våga välja och stå för det. Att hitta sin plats i världen. Jag kommer ihåg det där, hur man fick välja och kompromissa för att hitta rätt väg in i det liv man ville ha. Det var inte alltid enkelt och det gjorde ont ibland. Jag tycker att det skildras väl i den här boken.
(Malins bokblogg) 

En gripande, stark & fängslande debut!

 

En stark debut som jag hade behållning av trots att jag ej är särskilt insatt i vare sig hockey eller hästsport. Åsa Ringdahl bjuder på en välskriven debutroman, med fina personporträtt och komplicerade vändningar som väcker sympati och känslor för karaktärerna. Roligt att den utspelade sig i Östersund och inte i en storstad. Läs den oavsett om du är tonåring eller i vuxen ålder. Finns även väl inläst som ljudbok av Johanna Landt.
(Agneta Norrgård)

Trovärdig, stark och gripande debut.
(Villa Freja)

Så himla mysig bok. Känns väldigt verklighetstrogen, men på grund av allting som händer så sträckläste jag boken för jag måste få veta hur det går.
(Bokraden)

Den här boken sög tag i mig redan i första kapitlet och även om jag inte kan mycket om hockey så måste jag säga att det var en väldigt bra bok för ungdomar och jag kommer troligen att läsa om den vid något tillfälle.
(Andrea S Vessman)